Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ μετέτρεψαν τώρα την υπερχωματερή του Σταυρού Διδύμων, αυτοί που την δημιούργησαν.



  Σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ μετέτρεψαν τώρα την υπερχωματερή του Σταυρού Διδύμων οι πρωταίτιοι της δημιουργίας της και τύπτονται και κόπτονται τώρα, ως άλλοι φαρισαίοι, για να εξαγνιστούν από τα βαριά αμαρτήματά τους.




  Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι με το κερασάκι δήθεν του Δεματοποιητή, δημιούργησαν αυτή την νέα υπερχωματερή στα Δίδυμα και είχαν καλέσει και το Δήμο Ασκληπιού και το Δήμο Επιδαύρου να φέρουν τα σκουπίδια τους, παριστάνουν τώρα τους δήθεν οργισμένους και αγανακτισμένους, για το μεγάλο χάλι που αυτοί κατασκεύασαν και εμπόδισαν σήμερα τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας να αποθέσουν τα απορρίμματα που είχαν περισυλλέξει.


  Μπορεί, βέβαια, να παριστάνουν και τους <<τσάμπα μάγκες>>, μήπως και αν τελικά, μετά τις έντονες παραστάσεις του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων του Δήμου μας, που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη που πέρασαν, αρχίσει τη Δευτέρα την μεταφορά απορριμμάτων προς το ΧΥΤΑ των Λιοσίων, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης υποσχέθηκαν. 



  Τώρα, για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η υπερχωματερή στο Σταυρό Διδύμων, για το πώς εγκαταστάθηκε ο Δεματοποιητής, για το πόσο πληρώθηκε, για το πόσα χρήματα πληρώνουν οι δημότες μας, για να αποθηκεύονται τα απορρίμματά τους στον τόπο τους, με την μορφή δεμάτων σύμμεικτων απορριμμάτων, χωρίς προορισμό και αποδέκτη, καθώς και για ορισμένα άλλα τινά, είναι επιτέλους καιρός, πέρα από την πολιτική καταδίκη που τους επιφύλαξε ο λαός στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, να επιληφθεί και η δικαιοσύνη.  

  Εμείς, πάντως, δηλώνουμε ξεκάθαρα, έχοντας προειδοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση ότι: <<το μάρμαρο>> δεν θα το πληρώσουν οι δημότες μας. Ήδη, με την επιλογή του κ. Σφυρή και της παρέας του, δηλαδή του Δεματοποιητή σύμμεικτων απορριμμάτων, οι δημότες μας έχουν δέσμια υποχρέωση να καταβάλουν ετήσια άμεσα 400.000  ευρώ και έμμεσα πολύ περισσότερα , για να δένονται τα απορρίμματα σε μπάλες σύμμεικτων στο Σταυρό Διδύμων,  η επιλογή του συγκεκριμένου τόπου ανήκει και αυτή στον κ. Σφυρή και στην παρέα του,  χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική και αποδέκτης για τις μπάλες των σύμμεικτων απορριμμάτων. Εμείς δεν πρόκειται να προσθέσουμε κανένα νέο χαράτσι στα τόσα που έχουν επιβληθεί, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα 2.000.000 ευρώ, που απαιτούνται για την απομάκρυνση και την μεταφορά των δεμάτων σε τελικό αποδέκτη για την αδρανοποίησή τους.

  ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 
ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 
ΑΥΤΟ 
ΤΟ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ,
 ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

Σταύρος Κούστας
Γιάννης Τσαμαδός
Αντιδήμαρχοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου