Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ  Αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη προχθεσινή συζήτηση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου μας, η οποία συγκέντρωσε μεν την απαρτία των μελών, αλλά είχε και πολλές απουσίες.

  Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε για μια ακόμα φορά η στάση του κ. Σφυρή που απευθυνόμενος σε δημότες τους είπε ότι  «  δεν καταλαβαίνουν και παρουσιάζονται σαν κομήτες ». Ετράπη δε σε φυγή όταν αναφερθήκαμε στα επίσημα συγκριτικά στοιχεία σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο θέμα της καθαριότητας.

  Συγκεκριμένα, το κόστος για την υπηρεσία καθαριότητας για το 2010 συνολικά των 2 πρώην Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης ήταν 1.437.764  ευρώ με Φ.Π.Α. στο 13%. Το προτεινόμενο από τη σημερινή διοίκηση του καλλικρατικού Δήμου με Φ.Π.Α . 23%  θα έχει μέγιστη τιμή (δηλαδή δεν θα ξεπεράσει) το 1.000.000 ευρώ (στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και το ποσό για τη λειτουργία του τμήματος καθαριότητας που θα ανήκει στον Δήμο Ερμιονίδας και η μέγιστη δυνατή δαπάνη για τον ιδιώτη που θα αναλάβει τμήμα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας).

  Μας κατηγορούν, λοιπόν, ότι για τις ίδιες και καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες δαπανούμε πολύ λιγότερα χρήματα!!!

Ω!... της παραφροσύνης.

Σταύρος Κούστας

ΑντιδήμαρχοςΓιάννης Τσαμαδός

Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου