Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Φωτιά στα χύδην απορρίμματα, στο χώρο του δεματοποιητή Σταυρού Διδύμων.





  
Σήμερα Παρασκευή 8-2-2013, γύρω στις 6 το απόγευμα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην βορεινή πλευρά και δίπλα στο συρματόπλεγμα του δεματοποιητή Σταυρού Διδύμων, όπου είναι συσσωρευμένα χύδην απορρίμματα.
Η φωτιά έγινε αντιληπτή γρήγορα από τους φύλακες του χώρου, οι οποίοι άμεσα κινητοποιήθηκαν και άρχισαν την κατάσβεση, με τα ίδια μέσα που διέθεταν. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε πυροσβεστικό όχημα του κλιμακίου Κρανιδίου με 4 πυροσβέστες, που βοήθησαν αποφασιστικά στην κατάσβεση, και χωματουργικό μηχάνημα της εταιρείας, που διαχειρίζεται το δεματοποιητή.
Κατά την εκτίμηση και των δυο μας, που τάχιστα φτάσαμε στο συγκεκριμένο χώρο, επρόκειτο για εμπρησμό, διότι η φωτιά είχε μπει με τέτοιο τρόποκαι τεχνική στο κάτω μέρος δηλαδή στα στεγνά απορρίμματα ώστε να μην εμποδιστεί από τις διαμορφωμένες καιρικές συνθήκες, δηλαδή τα βρεγμένα απορρίμματα, στην βορεινή πλευρά ώστε να μην γίνει άμεσα αισθητή από το προσωπικό φύλαξης του χώρου και σε μέρος που είναι εύκολη και " ασφαλής " και η πρόσβαση και η φυγή.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις του κλιμακίου της Πυροσβεστικής, πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.
Ευχαριστούμε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και το προσωπικό φύλαξης του χώρου του δεματοποιητή, γιατί με την άμεση αντίδρασή τους απέτρεψαν τα σχέδια των εμπρηστών να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή.
Καλούμε όλους τους Δημότες να επαγρυπνούν ώστε να προστατέψουν τον τόπο μας και να καταγγείλουν κάθε εγκληματική τέτοια κίνηση και προσπάθεια.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ
Αντιδήμαρχοι



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου