Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012



Τούτο το καλοκαίρι το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, έβαλε σαν στόχο του την ανάδειξη της ντόπιας καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δημιουργίας. Συνεργαζόμενο αρμονικά και στηρίζοντας ενεργά τους πολιτιστικούς φορείς, τις εθελοντικές ομάδες καθώς και τους συμπολίτες μας – καλλιτέχνες, πρόβαλε αλλά και παράλληλα ανέδειξε τον πολιτισμό του τόπου μας.
Πλήθος εκδηλώσεων σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα έδωσαν την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν, ξεφεύγοντας έστω και λίγο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης.
 Όλες οι εκδηλώσεις είχαν κοινό παρανομαστή την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας αλλά και των παραθεριστών. Μια συμμετοχή που πραγματικά μας ενθάρρυνε, μας γέμισε αισιοδοξία και «επιβράβευσε» την επιλογή του Νομικού Προσώπου να στηριχθεί, να συνεργαστεί και να αναδείξει το έργο των ντόπιων πολιτιστικών δυνάμεων.
Με τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού προβάλαμε όχι μόνο τον πολιτισμό του τόπου μας αλλά και την ξεχωριστή ομορφιά της ιδιαίτερής μας πατρίδας.  Αναδείξαμε τον αρχαιολογικό χώρο την πόλης των Αλιέων και φέραμε κοντά μας μνήμες από το παρελθόν, ξεφυλλίζοντας σελίδες από την τοπική ιστορία.
Σύντομα θα έχουμε στη διάθεση όλων και τον οικονομικό απολογισμό του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, για να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας ότι με λίγα χρήματα μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε 52 εκδηλώσεις στο Δήμο μας.
Αποχαιρετώντας το Πολιτιστικό Καλοκαίρι θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των πολιτιστικών φορέων του τόπου μας, όλα τα μέλη των εθελοντικών ομάδων καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν με τα καλλιτεχνικά τους δημιουργήματα στις εκδηλώσεις του Δήμου. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την αρμονική συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους πολίτες, που μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια με τη μαζική τους παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις, αλλά και με τα καλά τους ενθαρρυντικά λόγια.

Ο Αντιπρόεδρος
του Νομικού Προσώπου
Νίκος Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου