Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Επειδή το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και κάποιοι σκόπιμα πλέον δεν θέλουν να καταλάβουν.

 Έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται αρκετή συζήτηση για το ποιος έχει την ευθύνη της λειτουργίας του δεματοποιητή στον Σταυρό Διδύμων. Και δυστυχώς η συζήτηση γίνεται και συντηρείται από αυτούς που είχαν και έχουν την ευθύνη για το ανάθεμα του Σταυρού Διδύμων, γιατί ενώ είχαν όλα τα στοιχεία και δεν ήταν λίγοι αυτοί που από την πρώτη στιγμή φώναζαν για το " έγκλημα " που συντελούν, αυτοί δέσμιοι συμφερόντων, αντιδημοκρατικής νοοτροπίας και καταστροφικών λογικών, συνέχισαν απτόητοι, έκαναν ότι μπορούσαν, έκλεισαν δρόμους και προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους πάντες για να δημιουργήσουν το ανάθεμα.  
  Και συντηρείται η συζήτηση στην προσπάθειά τους να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο και τις τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες τους. Σε αυτή την λογική και προσπάθειά τους έχουν βρεί λίγους συνοδοιπόρους, που μέσα από το γνωστό blog, γράφουν στο ίδιο και αυτοί μήκος κύματος, κλείνοντας τα μάτια στο αυταπόδεικτο και την αλήθεια. 
  Μερικοί δε, καπηλεύονται τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσές τους, φτιάχνοντας επιτροπές σφραγίδες και φερέφωνα ( Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Διδύμων - Φούρνων ), ενώ στην ουσία και στην πραγματικότητα δεν εκφράζουν κανένα πέρα από τον εαυτό τους και τους ολίγους που αντιδημοκρατικά επέβαλαν την εγκατάσταση του δεματοποιητή στο συγκεκριμένο μέρος. Τα περισσότερα δε μέλη αυτής της συντονιστικής επιτροπής πρωταγωνιστούσαν σε όλες τις κινητοποιήσεις τότε, με αίτημα να εγκατασταθεί ο δεματοποιητής. Αν αυτό δεν είναι μέγιστη υποκρισία τι άλλο μπορεί να είναι; Οι συγκεκριμένοι μάλιστα έχουν και το θράσος να σέρνουν εμάς στα Δικαστήρια με την κατηγορία ότι τους προσβάλουμε την προσωπικότητα, την Τετάρτη 26- 9- 2012, αντί να πάνε κατηγορούμενοι οι ίδιοι, οι καθοδηγητές τους που εγκατέστησαν τον δεματοποιητή και όποια αρμόδια υπηρεσία ενέχεται και ευθύνεται για το ανάθεμα του Σταυρού Διδύμων. 
  Θέτω στην γνώση και κρίση όλων ένα ακόμα έγγραφο των υπηρεσιών, που αποδεικνύει αυτό που εμείς φωνάζπουμε δύο τώρα χρόνια. Το ότι ο Δήμος Ερμιονίδας έχει την ευθύνη και το δικαίωμα να μεταφέρει τα απορρίμματά του μέχρι την πόρτα του δεματοποιητή. Από εκεί και πέρα την ευθύνη την έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ( Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ), ΦΟ.Δ.Σ.Α Αργολίδας ( μέχρι πρότεινος γιατί πλέον δεν υφίσταται και ας του επιβάλονται πρόστιμα από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη ) και τώρα Πελοποννήσου και η ανάδοχος εταιρεία ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ. 
  Αν λοιπόν υπάρχουν ευθύνες και σαφώς υπάρχουν, ας τις αναζητήσουν εκεί που πρέπει. Εμείς πάντως αυτό το έχουμε κάνει εγκαλώντας τις δικαστικές αρχές, την δασική υπηρεσία και τις υπηρεσίες περιβάλοντος και υγιεινής ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα, από την αρχή και την πρώτη στιγμή, και να αποδώσουν ευθύνες που αναλογούν προς κάθε κατεύθυνση, όποια και αν είναι αυτή.
  Είναι πλέον καιρός να απόδωθούν " τα του Καίσαρος τω Καίσαρι " .  




Σταύρος Κούστας 

Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου