Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Άρες μάρες κουκουνάρες»



Ο πάντα θρασύτατος παραχαράκτης κ.Σφυρής, σε ένα παραλήρημα λάσπης και παραποίησης, έρχεται ασθμαίνοντας και τελευταίος, όπως πάντα, να ασχοληθεί με το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του προσωπείο, το οποίο είναι γνωστό σε όλους. Ο άνθρωπος που όλα τα κατάπινε και όλα τα συγκάλυπτε έχει το θράσος να αποδίδει στον Δημήτρη Καμιζή αυτά που ο ίδιος έκανε (βλέπε ΔΕΠΟΣ, χαμένο έργο αποχέτευσης Κρανιδίου, αγωγός μεταφοράς λυμάτων Κοιλάδας, πολεοδομικό σχέδιο Σαλαντίου και Κρανιδίου, Μαρίνα Πορτοχελίου κλπ).
Πέρα από την άμεση αντίδραση του Δημάρχου, θα τεθεί απόψε σαν πρώτο και έκτακτο θέμα με πρωτοβουλία μας στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, αφού το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου κοινοποιήθηκε μία μέρα μετά τον καθορισμό της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δημήτρης Καμιζής, όχι μόνο δεν δυσφήμησε την Δ.Ο.Υ., αλλά αντίθετα υπεραμύνθηκε της λειτουργίας της. Άλλα ελεγκτικά όργανα κατήγγειλε και οι συνεντεύξεις του για το θέμα είναι ζωντανές και υπάρχουν.
Όσο για τους αγώνες σας κ. Σφυρή για την πυροσβεστική που επαγγέλλεσθε, όλοι γνωρίζουν  πως ο Δημήτρης Καμιζής σαν Δήμαρχος, αγόρασε για λογαριασμό του Δήμου το οικόπεδο και εγκατέστησε το πυροσβεστικό κλιμάκιο και ήταν αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα μαζί με άλλους, ώστε να μετεγκατασταθεί στον χώρο των παλαιών σφαγείων του Δήμου Ερμιονίδας, ως είναι σήμερα και ας μην αναφερθούμε και σε άλλες διευκολύνσεις προς το πυροσβεστικό κλιμάκιο (παραχώρηση οχήματος κλπ).
Θυμίστε μας λοιπόν κ. Σφυρή τους αγώνες σας για το πυροσβεστικό κλιμάκιο, γιατί εμείς και όχι μόνο εμείς, ένα «αγώνα» σας, γνωρίζουμε και θυμόμαστε: Το κλείσιμο του δρόμου στο βουνό των Διδύμων από εσάς και κάποιους ολίγους συνοδοιπόρους σας, για να εγκατασταθεί ο δεματοποιητής στο χώρο του Σταυρού Διδύμων, με αποτέλεσμα τη μέγιστη πολύπλευρη καταστροφή τόσο στο περιβάλλον και την υγιεινή, όσο και στην οικονομική κατάσταση του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών μας. Και τον «αγώνα» σας αυτό, δυστυχώς, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, τόσο εμείς, όσο και οι Δημότες μας, γιατί υφιστάμεθα τα δεινά μιας μη αναστρέψιμης κατάστασης που εσείς δημιουργήσατε.
Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα και οι φαρισαϊσμοί. Ο λαός πλέον τα γνωρίζει όλα και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου