Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Να πώς " η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί την μάνα ".



  Εδέησεν, επιτέλους, μια υπηρεσία του Δημοσίου, να ευαισθητοποιηθεί και να αναγνωρίσει, αυτό που εμείς φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το Δήμο Ερμιονίδας στην υπόθεση του Δεματοποιητή Σταυρού Διδύμων, δηλαδή το ότι εμείς σαν Δήμος έχουμε απλά την ευθύνη να πάμε τα απορρίμματα μας μέχρι την πόρτα του Δεματοποιητή και να τα αποθέσουμε όπου και όπως μας ορίσει η ανάδοχος εταιρεία του έργου. Την ευθύνη της λειτουργίας της μονάδας έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο ΦΟ.Σ.Δ.Α Πελοποννήσου και η ανάδοχος εταιρεία ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ.
  Να λοιπόν που Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μετά από δική μας παρέμβαση με έγγραφα, ζητά επιτέλους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ανάδοχο εταιρεία εξηγήσεις, για όλα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο χώρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η λαϊκή σοφία.
  Όσο για το ότι ο Περιφερειάρχης κ.  Τατούλης  κοινοποιεί στο γραφείο του δικό του έγγραφο, ας το δικαιολογήσουμε εντάσσοντάς το στα πολλά παράξενα και ανεξήγητα  που συμβαίνουν στην Δημόσια Διοίκηση αλλά και στην Ελλάδα μας γενικότερα  αρκετό καιρό τώρα.






 

Σταύρος Κούστας
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου