Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση σε ανάρτηση του ¨ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ¨



  Επειδή διαβάσαμε την ανάρτηση του κυρίου Δαμαλίτη στο << Ερμιονίδα, μας αρέσει -  δεν μας αρέσει>>,  θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:
  Από την στιγμή της δημιουργίας του ιστολογίου της παράταξής μας ( το έτος 2009 ), καλωσορίσαμε χωρίς προκαταλήψεις κάθε νεότερο ιστολόγιο. Και φυσικά δεν μπορούσαμε να καλωσορίσουμε ιστολόγια  που είχαν δημιουργηθεί πριν από το δικό μας ( Το δικό σας έχει δημιουργηθεί το έτος 2008 ).
  Στην πορεία ασφαλώς κρινόμαστε όλοι.
   Γεγονός είναι βέβαια ότι το συγκεκριμένο ιστολόγιο ( Εικονοσκόπιο ), του οποίου οι διαχειριστές δεν δηλώνονται καθαρά, όπως έχουμε πράξει εμείς και τα υπόλοιπα ιστολόγια  της περιοχής μας, σε κάθε αναφορά του στην παράταξή μας αλλά κυρίως στο πρόσωπό μου, συκοφαντεί, διαστρέφει, υβρίζει και απαξιώνει, χωρίς ποτέ να έχει αναρτήσει ούτε ένα θετικό σχόλιο.
  Όλα αυτά βέβαια είναι υπό την κρίση των αναγνωστών. Εμείς σαν παράταξη και εγώ προσωπικά δεν έχουμε την πολυτέλεια, αλλά δεν είναι ούτε της πολιτικής μας, ούτε και του χαρακτήρα μας να παρακολουθούμε και να ασχολούμεθα με τέτοιου είδους φαινόμενα. Απεναντίας  θεωρούμε ότι κάθε καλοπροαίρετη κριτική, που συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση των κοινών μας πραγμάτων, είναι αποδεκτή και επιθυμητή και σε αυτήν θα ανταποκρινόμαστε, υπηρετώντας τους δημοκρατικούς  θεσμούς.
  Σε εξαιρετικές βέβαια περιπτώσεις προσβολών και χυδαιοτήτων διατηρούμε το δικαίωμά μας να απαντάμε με τρόπο που θεωρούμε εμείς σωστό.


Δημήτρης Καμιζής

Δήμαρχος Ερμιονίδας

και 

επικεφαλής 

της 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου